Amo Brunchboller

1000g

4,55 

Amo Koldhævede Brunchboller er lækre boller med et rigt indhold af frø og kerner, og de er utroligt lette at bage. Du har også mulighed for at lave et brød med samme dej, eller prøve at bage bollerne i muffinforme. Disse boller er perfekte til en festlig anledning og som tilbehør til en suppeaften.

For at lave et brød af dejen, kan du hælde halvdelen af dejen i en smurt brødform og bage et brød sammen med cirka 8 boller. Brødet skal bage ved omkring 200°C (varmluft 180°C) i ca. 30 minutter for at opnå den ønskede konsistens.

Hvis du ønsker at bage muffinformede boller, skal du blot placere dejen i muffinforme, som er smurt med lidt olie, og bage dem i cirka 15-20 minutter. Dette giver dig praktiske og individuelle portioner, perfekte til servering.og

5 på lager

Varenummer (SKU): 13763 Kategorier: , Tag: Brand:

Ingredienser

Hvedemel, solsikkekerner, hørfrø, hirse, boghvede, sukker, rapsolie, salt tilsat jod, druesukker, vegetabilsk emulgator (E 472e), melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase). Kan indeholde æg, mælk, soja, lupin

Beskrivelse

Amo blev grundlagt i 1928 i Odense, og navnet er en forkortelse af ’Amerikansk Mel i Odense’. På daværende tidspunkt var det amerikanske mel kendt for sin gode kvalitet og bageegenskaber, hvilket blev brugt i markedsføringen. I dag indeholder Amo-poserne ikke længere amerikansk hvede, da der nu dyrkes hvede af god kvalitet på vores breddegrader. Sortimentet består af alverdens meltyper samt bolle- og kageblandinger.

Yderligere information

Vægt 1000 g
Land

Danmark