Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn:

Expact Trading S.L.
Calle Vizcaya 16 Atico B
29640 Fuengrola
B09814013

Mailadresse: info@onlinebutikken.com
Telefonnummer: +34 693 38 38 38

 

Betaling

Onlinebutiken.com modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. JCB og MobilePay.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Det er også muligt at betale for ordren ved levering - her tages kun imod kontantbetaling.

 

Levering

Vi leverer til hele Spanien og Portugal, undtagen øerne, Ceuta og Melilla.

For ordrer modtaget inden kl. 12:00 sendes pakkerne normalt samme dag, med undtagelse af weekender og helligdage.

Som udgangspunkt vil standard leveringstid være 48 timer fra afsendelsesdagen. Du har også mulighed for at vælge ekspreslevering, hvor pakken vil blive leveret inden for 24 timer fra afsendelsestidspunktet. Bemærk venligst, at leveringstider kan variere afhængigt af destinationen og den valgte forsendelsesmetode.

Vi tilbyder også levering med bud på hele Solkysten. Når du bestiller, kan du indtaste den ønskede dato for modtagelse, dog tidligst første hverdag efter bestillingen er placeret.

For at sikre korrekt håndtering af køle- og frysevarer, sender vi dem i specialtilpasset emballage. Køleelementer medfølger for at opretholde den passende temperatur under transporten. Når du modtager din ordre, kan du smide køleelementerne ud med almindeligt affald.

Ved afsendelse af frostvarer anvender vi ekstra køleelementer for at sikre, at varen er tilfredsstillende kold ved modtagelsen hos slutbrugeren. Vi anbefaler dog stadig ikke at få sendt frysevarer, da der kan være risiko for kvalitetsforringelse under transporten.

Forsendelsesprisen beregnes ud fra vægten på pakken. Du vil blive oplyst om den samlede forsendelsespris ved checkout-processen, før du bekræfter din ordre.

Vi stræber altid efter at levere dine varer hurtigt og sikkert. Har du yderligere spørgsmål angående levering eller vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Fotrydelse

Onlinbutikken.com yder fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven som følger:

For levnedsmidler og varer til husholdningen er der INGEN fortrydelsesret
For alle andre varer end levnedsmidler og varer til husholdningen, er der 14 dages fortrydelsesret
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du får varerne i fysisk besiddelse
I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis (dvs. separate leveringer), udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, hvor du får den sidste vare i fysisk besiddelse. I tilfælde af en vare, der består af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, hvor du får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele onlinebutikken.com (se kontaktoplysninger nedenfor) din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail).

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Du kan benytte standardfortrydelsesformularen som du kan udfylde HER, men det er ikke obligatorisk.

Følger af fortrydelse
Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, refunderer onlinebutikken.com alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor onlinebutikken.com har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. onlinebutikken.com gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

onlinebutikken.com kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil onlinebutikken.com har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Du kan returnere varen til os med post eller fragt, og dermed selv betale for transportomkostningerne. Du kan også overdrage varen til en chauffør fra onlinebutikken.com, hvis du har bestilt nye varer til levering inden fortrydelsesretten udløber.

Du skal returnere varerne eller aflevere dem til onlinebutikken.com uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret onlinebutikken.com om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

onlinebutikken.com anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@onlinebutikken.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 02-02-2022