Tilbud

Easis Vanillekranse U.T.S.

160g

3,50 

EASIS Vanillekranse er den sunde julesnack, du har ventet på! Disse lækre kranse er fri for tilsat sukker, men til gengæld er de beriget med kostfibre og indeholder hele 4% fuldkorn, herunder grahamsmel.

Med en skøn smag af vanille er de en uimodståelig måde at komme i julestemning på, uden at gå på kompromis med din sundhed. Nyd den søde glæde ved julen uden den unødvendige sukkermængde.

Gør din julesnacking sundere og endnu mere festlig med EASIS Vanillekranse!

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 301102 Kategorier: , Tags: , Brand:

Ingredienser

HVEDEmel, sødestof (isomalt), kostfiber (oligofruktose), smør (FLØDE, mælkesyrekultur), margarine (palme-, kokos – og rapsolie), sødestof (erythritol 6,8%), GRAHAMsmel (4,9%), kostfiber (inulin), ÆG, vegetabilsk olie (raps), skummetMÆLKspulver, salt, naturlig aroma (vanille 0,4%), vaniljepulver (0,2%), naturlig aroma (smør), hævemiddel (ammoniumcarbonat), aroma (vanillin). Kan indeholde spor af hasselnødder og mandler.

Beskrivelse

EASIS er din vej til en sundere livsstil uden at gå på kompromis med smagen. Vores produkter omfatter et bredt udvalg af sukkerfri og kaloriefattige alternativer til sukkerholdige fødevarer og drikkevarer, der stadig smager fantastisk. Uanset om du er på udkig efter sukkerfri sødemidler, snacks, eller drikkevarer, kan du regne med EASIS for at hjælpe dig med at træffe sundere valg uden at give afkald på glæden ved god smag. Så lad os sammen gøre sund livsstil enklere og lækker med EASIS!

Yderligere information

Vægt 160 g
Land

Danmark