3-Stj Salami Mindre Fedt

110g

3,15 

3-Stjernets Originale Salami med reduceret fedt har den samme fantastiske og velkendte smag som den klassiske salami, men med 40% mindre fedt. Salamien har en karakteristisk salt smag med en forfinet blanding af hvid peber og hvidløg, hvilket giver den velkendte gode smag. 3-Stjernets Originale Salami er perfekt til børnenes madpakker eller som en del af weekendens frokostbord. Den kan serveres klassisk på en skive rugbrød med remoulade og ristede løg eller bruges i en lækker sandwich med salat og friske grøntsager.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 452159 Kategorier: , Brand:

Ingredienser

Til 100 g færdigvare er anvendt: Grisekød 119 g, salt, dextrose, sukker, krydderier, rødbedeekstrakt, hvidløg, antioxidanter (rosmarinekstrakt, E 301), starterkultur, farvestof (E 120), konserveringsstof (E 202, E 250). Røget og tørret.

Beskrivelse

3- stjernet blev grundlagt i 1950, men det var først i 1972, at salamifabrikken blev registreret under varemærket 3-stjernet. I dag har salamifabrikken et varieret udvalg af salami, men tilbyder også andre pålægsklassiker til frokostbordet såsom hamburgerryg, rullepølse og roastbeef.

Yderligere information

Vægt 110 g